glyphicons social 30 facebook2

Ragasztók a faiparban

A márkanév

A QAW márkanév azokat a termékfajtákat foglalja egy egységbe, amelyekkel a fával való munka során találkozhatnak.

A QAW diszperziós faipari ragasztók megfelelnek a D3, D4 szabványnak, vízálló, főzhető változatban is elérhetőek. Kiszerelése a 1-1000 kg-ig lehetséges

A QAC szórható kontaktragasztó család elsősorban nagy felületek gyors ragasztására alkalmas. A ragasztók olyan felületeken használhatók, mint dekorlaminálás, furnérozás, textil, szövet, kárpit, hab, parafa, üveg, tükör, csempe, rétegelt lemez és műanyag

A kétoldalas szalagokkal biztosítható a mindenkori rögzítés, akár helyszíni kivitelezéskor, akár műhelykörülmények között.

A maszkolószalagok a festésnél, kitakarásnál használhatók, amíg a csomagolószalagokkal a kész terméket lehet rögzíteni, vagy a szállításkor dobozba zárni.

A PREO hot melt élzáró gépek a magas minőségű gépi munkát ötvözik a költséghatékony árfekvéssel. Kiváló minőség, reális árakon, alkatrészellátással, kompatibilitással.

A termelésben nem lehet egy pillanatnyi szünet sem, feladatok munkafázisonként különbözőek. Ez az oka annak, hogy honlapunkon termékfajtánként ajánljuk a ragasztókat. Innen már könnyebb kiválasztani, mi lehet a megfelelő Önnek.

A ragasztás időigényes munka és tudjuk: az idő pénz.

 

Azért ajánljuk Önnek a szórható ragasztókat, hogy:

  • csökkentse a munkára fordított időt
  • csökkentse a ragasztási és tisztítási költségeket
  • csökkentse a ragasztó mennyiségét
  • csökkentse a hibás ragasztásból keletkező hulladékot

Ne higgyen nekünk- próbálja ki Ön is!